6-8 september 2013 – Transmanweekend

Noteer vast in je agenda: Stichting Transman organiseert, wederom met medewerking van Transvisie, dit jaar weer een Transman Weekend!

Wanneer: vrijdagavond 6 t/m zondagmiddag 8 september 2013

Waar: Vierhouten

Voor wie: enthousiaste (trans)mannen/transgenders in alle stadia van een eventuele transitie. Ook partners zijn dit weekend weer van harte welkom.

Kosten: de deelnemersbijdrage voor het Transman Weekend 2013 is € 100,= per persoon. Dit is inclusief alle maaltijden (met op zaterdag een BBQ).

Ben of word je donateur? Dan betaal je € 85,= per persoon.

LET OP: als je op uiterlijk 30 juni a.s. boekt en betaalt, dan ontvang je maar liefst €15,= vroegboek korting. Een niet-donateur betaalt dan €85,=, en een donateur slechts €70,=, voor het hele weekend!

Aanmelden: kan via een mailtje naar stichtingtransman@gmail.com om een aanmeldingsformulier aan te vragen, of door het hier te downloaden. Stuur het ingevulde formulier terug naar hetzelfde email adres. Aanmelden kan t/m 31 juli.

Let op: inschrijving gebeurt op volgorde van betaling. Pas als we je betaling hebben ontvangen, is je aanmelding definitief en krijg je een uitgebreid programma en een bevestiging. Wij werken met een open inschrijving. Dus reageer snel als je mee wilt doen, want vol=vol.

We hopen je te zien in september. Je bent van harte welkom!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s