Stichting Transman maakt doorstart!

Als een feniks herrijst Stichting Transman. Een voltallig nieuw bestuur is dit jaar fris aan de slag gegaan. Nieuwe activiteiten staan in de planning. Het kan niet missen: Stichting Transman begint weer te bruisen als vanouds.

In februari maakte het nieuwe bestuur al bekend dat Stichting Transman zou doorgaan, in tegenstelling tot eerdere berichten. De eerste maanden is achter de schermen hard gewerkt aan de doorstart.

Nu de overdracht van oud naar nieuw bestuur afgerond is, wil het nieuwe bestuur zich graag voorstellen: oprichter Jochem Verdonk (voorzitter), en oudgedienden Edwin Nieudorp (penningmeester) en Devon Waijers (secretaris) vormen het nieuwe bestuur. Drie ervaren bestuurders, die de stichting een warm hart toedragen.

Hun missie: wederopbouw van Stichting Transman, tot de krachtige organisatie voor transmannen en hun partners, die deze voorheen is geweest.

De eerste resultaten van hun inzet zijn al zichtbaar, want de activiteiten voor dit jaar staan alweer in de steigers. Op veler verzoek kan er op 2 juni a.s. weer (in alle privacy) gezwommen worden en in het najaar volgt een weekend voor transmannen en partners. Meer info leest u op: stichtingtransman.wordpress.com/agenda

Verder zal het nieuwe bestuur de komende periode ook opnieuw kennis maken met andere organisaties voor transgenders. Want het nieuwe bestuur houdt de jarenlange traditie van samenwerking graag in ere. Samen staan we immers sterker.

Stichting Transman is te bereiken op:
Oosterweg 14, 1619 AC Andijk
Telefoon: 06 51 48 03 46
E-mail: stichtingtransman@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s